BERITA BAIK UNTUK USAHAWAN YANG BELUM MEMILIKI SALESPAGE

RAHSIA YANG DISEMBUNYIKAN OLEH RAMAI SIFU PEMASARAN INTERNET

Yuran Serendah ini Hanya Untuk Tempoh Promosi Terhad. Harga Akan Kembali Pada Asal Setelah Promosi Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa Sahaja

SITUASI Biasa Dialami Usahawan

MUNGKIN INI MASALAH ANDA SEKARANG....

TAK TAHU NAK UPAH SIAPA

Banyak sangat tawaran servis buat web dengan pelbagai pakej harga. Ada yang mahal, ada yang murah. Nak ambik servis murah, takut web tak berkesan dan tak covert. 

UPAH BUAT WEB MAHAL

Dah tahu nak upah siapa, tapi belanja pulak mak ai besar, cecah ribu-ribu. Kalau menjadi takpe, kalau tak, naya Pak Karim. Hangus macam tu je duit.

takde ilmu buat iklan atau ads

TAK PANDAI NAK BUAT ADS

Kos buat fb Ads sekarang bukan macam tahun-tahun 90-an. Sekarang kos makin mahal, persaingan semakin sengit. Ramai usahawan pun buat fb ads.  Silap-silap bisnes tak pulang modal, hangus terbakar jugaklah duit buat ads beribu-ribu ringgit.

MASA TERHAD FOKUS bisnes

Hasil ciput dan tak berbaloi dengan masa yang dihabiskan membalas mesej customer dengan soalan-soalan yang sama berulang. Tak kurang jugak, prospek, bila kita dah explain semua bagai…respon dia krik…krik…krik…Letih je taip panjang-panjang

Memperkenalkan...

Buat Salespage PANTAS
(BSP)

KELEBIHAN BSP

MODAL SEKALI

Anda hanya keluarkan kos sekali sahaja. Dengan modal tak sampai RM100 anda boleh dapat pelbagai ilmu. Tiada upselling atau upgrade kursus diperlukan untuk menjadi pandai.

TAK PERLU BAYAR UPAH

Bayangkan…dengan kemahiran buat salespage yang anda akan dapat, anda dah tak perlu bazirkan wang upah orang lain buat web.  Bukan itu sahaja, anda boleh buat seberapa banyak salespage yang anda inginkan tanpa perlu bantuan orang lain. Dapat jimat banyak wang dan jimat masa menunggu web siap.  Bahkan silap-silap boleh buat income lebih dengan ambik job buat salespage orang lain pulak..

VIDEO PANDUAN LENGKAP (A-Z)

Video tutorial yang disediakan adalah lengkap dengan proses bermula dari zero (iaitu tanpa ada domain dan hosting) hinggalah anda boleh siapkan salespage dan lancarkannya di internet. Malah bukan setakat itu sahaja, video panduan buat Ads pun kami bagi sekali.

TAK PERLU CLOSE SALES GUNA WHATSAPP

Anda dah boleh ucapkan selamat tinggal kepada penderitaan buat sales guna WhatsApp. Tak perlu lagi nak balas mesej panjang-panjang.  Semua urusan jualan dilakukan secara autopilot dengan bantuan salespage dan payment gateway.

SOALAN LAZIM

BSP ialah satu kompilasi video tutorial kursus buat salespage yang telah disusun dari A hingga Z cara mudah buat salespage yang convert.  Video tutorial ini memberi penerangan secara hands-on langkah demi langkah cara buat salespage dari mula kita membeli domain & hosting sehingga salespage berjaya disiapkan dan dilancarkan di internet.

Salespage ialah salah satu daripada jenis-jenis website. Selain dari salespage, ada beberapa jenis website yang lain seperti website korporat dan full e-commerce. Salespage ialah website digunakan khas untuk menjual. Manakala website korporat adalah lebih kepada web informasi berkenaan syarikat atau organisasi yang mempunyai pelbagai halaman seperti “About Us”, “Contact Us”, “Portfolio” dan sebagainya.  Salespage pula sebaliknya lebih merupakan laman menjual dengan kebiasaannya menggunakan 1 halaman (page) sahaja yang  memberikan informasi terperinci tentang produk, harga, kelebihan produk, diskaun serta tawaran istimewa. Ringkasnya, salespage khas untuk menjual. Website full e-commerce juga merupakan web untuk jualan, tapi ia mengandungi lebih banyak halaman dan informasi.  Antara contoh web full e-commerce adalah seperti shopee, lazada, PG Mall dan banyak lagi.  Salespage pula kebiasaannya lebih fokus jualan kepada satu atau beberapa produk sahaja dan pelanggan lebih mudah untuk fokus. Tugas kita untuk buat ads pun lebih mudah kerana fokus menjual kepada produk yang sedikit.

Modul BSP sesuai untuk usahawan online yang menjual barangan dan perkhidmatan yang boleh dilakukan transaksi jual-beli secara online..

Antara contoh produk yang sesuai ialah kecantikan, insuran, produk digital, cuckoo, coway, pakaian, barangan keperluan rumah, peralatan sukan, fesyen, makanan kesihatan, gajet, pelaburan unit amanah, aksesori kenderaan, buku dan peralatan DIY.

Persepsi ini kurang tepat kerana jika anda mendapatkan BSP, anda akan belajar cara edit website sendiri.  Dengan pengetahuan ini, setiap kali anda nak kemaskini website, anda tidak perlu bayar orang lain dan tak perlu tunggu masa yang panjang untuk website anda dikemaskini.  

Sekurang-kurangnya anda telah jimatkan wang tanpa perlu upah pihak ketiga setiap kali ada maklumat baharu yang nak dimasukkan ke dalam website.  Masa menunggu untuk kemaskini web pun dapat dijimatkan sebab anda mempunyai full control terhadap website anda.  Maklumat-maklumat sulit yang terkandung dalam website anda seperti data pelanggan anda pun tidak terdedah kepada pihak ketiga bagi mengelakkan salahguna oleh pihak lain.

Tidak. Semua tutorial adalah video secara online. Anda boleh akses video tersebut pada bila-bila masa sahaja. Anda boleh mengikuti pembelajaran mengikut keselesaan dan kesesuaian masa anda sendiri.

Tidak perlu kemahiran IT yang terlalu advance. Memadai anda tahu kemahiran asas komputer.

Tidak.  Anda perlu beli sendiri domain dan hosting dari mana-mana penyedia hosting dan domain.  Tutorial kami menggunakan Web Hosting Namecheap dan Exabytes.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT?

Panduan Cara Cari dan Daftar Domain yang sesuai dengan bisnes anda.  Anda turut belajar cara pilih Web Hosting yang sesuai dengan bajet.

Panduan Cara Asas Mengendalikan CPanel Web Hosting agar anda mempunyai full control terhadap website anda sendiri. Elakkan kebergantungan terhadap pihak ketiga. Dalam ayat yang mudah, anda belajar cara-cara menjadi seorang webmaster.

Panduan Cara Bina dan Menguruskan Kedai Online (Web e-commerce).  Anda turut diajar memasukkan produk, buat kupon diskaun, setup cara menerima pembayaran online serta tatacara memproses pembelian pelanggan.

Panduan Asas Photo Editor bagi menggunakan software percuma di platform online seperti cara membuat animated web button, photo resizing dan frame gambar.

Cara buat banyak website dalam satu domain yang sama untuk menjimatkan kos. Tak perlu membazir wang untuk beli banyak domain.

Buat Countdown Timer.  Ia membolehkan anda menunjukkan kepada pelawat salespage jumlah masa yang mereka ada untuk menuntut tawaran atau diskaun. Anda juga boleh menggunakan pemasa undur untuk mengira detik kepada pelancaran produk atau tempoh jualan seperti Jualan Penghabisan Stok

KENAPA PERLU ADA SALESPAGE?

Berapa Harga BSP ni?

Ini harga biasa yang perlu dibayar ...

harga asal Buat Salespage Pantas (BSP)

HARGA BIASA

RM 298

HARGA promosi

RM 198

SABAR DULU…

Kami bagi BONUS 

jika anda beli hari ini

BONUS KHAS

BONUS #1

Setup Payment Gateway
(Bernilai RM168)

Anda akan belajar cara-cara setup Payment Gateway iaitu agar mudah untuk pelanggan membuat pembayaran secara online terus ke akaun bank kita. Malah yang menariknya, wang akan masuk secara auto ke dalam akaun bank kita tanpa perlu kita periksa akaun bank terlebih dahulu untuk sahkan pembayaran dari pelanggan.

BONUS #2

Setup Email Follow Up
(Bernilai RM138)

Anda akan diberikan video tutorial cara setup email autoresponder agar  mudah untuk follow up prospek dan pelanggan secara automatik dalam masa nyata 24 jam sehari walaupun pada masa tersebut anda sedang bercuti atau sedang tidur.

BONUS #3

Setup Notifikasi SMS
(Bernilai RM138)

Setiap kali ada sales masuk, kita akan mendapat SMS notifikasi. Pembeli turut akan mendapat SMS notifikasi atas pembelian

BONUS #4

Facebook Pixel
(Bernilai RM68)

Anda akan belajar cara memasukkan facebook pixel ke dalam website agar facebook Ads yang dibuat lebih berkesan dan memberi impak kerana akan boleh menjejaki pelawat website serta menjadikan mereka sebagai salah satu target dalam sasaran pengiklanan. Ini akan dapat menjimatkan kos pengiklanan seterusnya meningkatkan Return on Investment (ROI)

BONUS #5

Verify Domain
(Bernilai RM38)

Pengesahan Domain menyediakan cara untuk anda menuntut pemilikan domain anda dalam Facebook Business Manager bagi tujuan pengiklanan online. Pemilikan ini membolehkan anda mengawal keistimewaan pengeditan pautan anda dan kandungan lain untuk mengelakkan penyalahgunaan domain anda dan untuk mengelakkan pihak yang tidak bertanggungjawab daripada menyebarkan maklumat salah menggunakan domain anda.

BONUS #6

Salespage Template
(Bernilai RM138)

Anda boleh import salespage template kami dan jadikan sebagai salespage anda. Anda tinggal nak edit dan tokok tambah sahaja template tersebut.

BONUS #7

Tutorial A-Z Buat Facebook Ads
(Bernilai RM168)

Anda boleh import salespage template kami dan jadikan sebagai salespage anda. Anda tinggal nak edit sahaja template tersebut.

TOTAL BONUS BERNILAI
RM856

Jika Anda Campurkan Jumlah Harga + Nilai Bonus, maka anda akan dapati bahawa nilai sebenar yang kami berikan ialah seperti berikut

RM298 + RM856

=

RM1,154

TAWARAN ISTIMEWA

HARGA BIASA

RM 298

HARGA promosi

RM 198

SABAR DULU BANG....

Hari Ini Nak Bagi

HARGA PALING SPECIAL

UNTUK YANG TERAWAL

LIMITED TIME OFFER

RM98

(Akan Tamat Setelah Cukup Kuota)

 

Kami sediakan KUPON KHAS bagi sesiapa yang ingin mendapatkan harga istimewa ini.

 

Kupon ini SANGAT TERHAD dan AKAN HABIS PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

 

Gunakan COUPON CODE 

>>RM98BSP<<

Bagi Mendapatkan Harga RM98

RENUNGKAN

 

Jika nak UPAH orang lain untuk buat salespage pun kosnya mencecah RIBUAN RINGGIT. Itu belum lagi termasuk kos maintenance jika masih tak tahu nak edit dan maintain salespage.

 

Nak AMBIL PEKERJA yang memang pakar buat website pula, gajinya sudah tentulah tak kurang daripada RM1500 SEBULAN, itupun baru gaji staf yang fresh graduate.  Kalau nak cari yang benar-benar berpengalaman dan pakar, lagi tinggilah kosnya.  

 

Kalau malam-malam pulak website down, silap-silap nak kena bayar overtime pulak kat staff untuk settle kan masalah downtime. 

 

Kalau anda sendiri tahu buat salespage dan tahu cara nak edit serta maintenance, pastilah lebih mudah segala urusan. Tak perlu nak keluarkan belanja yang banyak sehingga RM18,000 SETAHUN untuk kos gaji staff.  

 

BAYANGKAN….

kalau kita convert RM18,000 setahun tu untuk Pelaburan Pengiklanan FB Ads atau Tik Tok Ads, InshaAllah pasti banyak limpahan hasilnya tu..

 

DAPATKAN HARGA PROMOSI INI SEBELUM TEMPOH PROMOSI DITAMATKAN

Masukkan >> RM98BSP << di ruangan seperti contoh di bawah ketika ingin checkout.

Baki Masa Yang Tinggal Untuk Grab harga RM98, dengan COUPON CODE RM98BSP

Years
0
:
Months
0
:
Hari
0
:
Jam
0
:
Minit
0
:
Saat
0

Masa kian berlalu. Masa yang berlalu takkan datang kembali…

Salin Coupon Code RM98BSP tersebut dan klik butang di bawah untuk PEMBELIAN

Siapa Saya?

Nama saya Zamri Tom

Saya lulusan Master in Business Administration (MBA).

Pernah mengajar di beberapa IPT dalam bidang pengurusan dan perniagaan.

 

Tiada latar belakang Pendidikan formal dalam IT mahupun computer science, apatah lagi berkaitan programming.

Bercita-cita ingin menjadi webmaster dan mula menimba ilmu membuat website dan email marketing seawal tahun 2010 dari coach pertama iaitu Tuan Mazelan Abas, seorang pakar buat website dan email marketing pada masa itu. 

Seterusnya saya mendalami sendiri kemahiran membina website melalui pelbagai sumber termasuklah buku, google dan youtube.

Pernah mengikuti pelbagai kursus dan seminar online marketing daripada beberapa tokoh online marketer terkenal seperti Bryan Gan, Azizan Osman dan Jamal Sifubad.

 

Sekarang menjadi free lancer dan menubuhkan syarikat latihan dan perundingan iaitu Syarikat Celik Niaga dengan fokus sebagai  jurulatih membuat website dan pemasaran internet.

All Rights Reserved | Developed By Syarikat Celik Niaga (117869)